VAN / BAŞKALE - Koçdağı İlkokulu

May

Ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliği özellikle kadın kursiyerler tarafından sürdürülmektedir. Koçdağı Köyü´nün kadınları evlerindeki işlerini erteleyip, küçük çocuklarıyla okuma-yazma öğrenmek için okula gelmektedir. Çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Nis

Koçdağı İlkokulu´nda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz , köylülerimiz tarafından büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

Nis

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri fasulye çimlendirme etkinliklerini büyük bir zevk ile gerçekleştirdiler. Etkinlik esnasında birbirleri ve öğretmenleri ile iletişim kurup, karşılaştıkları problemleri çözüme kavuşturmak için çaba harcadılar. hem eğlenip hem öğrendiler.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz yaptıkları pastel boya çalışması ile iç organlarımızın yerini eğlenerek öğrendiler. İşbirlikli grup çalışması ile birrbirleriyle paylaşımda bulunmayı, yardımlaşmayı öğrenirken bir yandan da iç organlarının yerlerini kavradılar.

Nis

Okulu eğlenceli hale getirmek, öğrencilerimizin okula devamını sağlamak,aralarındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla sınıfta düzenlediğimiz çeşitli etkinliklere bir yenisini daha ekledik.Öğrencilerimizin derse karşı hevesini, ders çalışma arzusunu artırmak için pudinglerimizi yapıp ders sonunda afiyetle yedik.

Mrt

Duvarımıza hazırladığımız mateyalimiz ile çocuklarımız günleri takip ediyor, "dün, bugün, yarın" kavramlarını pekiştiriyor.